Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Premte, 23.03.2018Nga vazhdimi i seancës plenare lexo më shumë
  • E Premte, 23.03.2018Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike U shqyrtua raporti i Auditimit të Pasqyrave Vjetore Financiare, për Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, për vitin 2016. Komisioni përkrahu... lexo më shumë
  • E Premte, 23.03.2018Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së U miratua raporti me rekomandime për Projektligjin Nr.06/L-026 për Azil, si dhe raporti me rekomandime për Projektligjin nr. 06/L-036 për ndryshimin dhe... lexo më shumë
  • të gjitha lajmet