Mirë se vini në faqen e Kuvendit të Kosovës në internet

Puna e organit legjislativ të Kosovës është transparente, prandaj në këtë faqe do të gjeni informata për punën e deputetëve në seanca plenare, për ligjet në procedurë, për ligjet e miratuara dhe ato të amandamentuara, për aktivitetet e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, të...

img

Ligjet

Lajmet

Seancat e Kuvendit

  • E Enjte, 22.08.2019Nga seanca plenare e Kuvendit Me 89 vota për, u shpërnda Legjislatura VI e Kuvendit të Republikës së Kosovës lexo më shumë
  • E Mërkure, 21.08.2019Kryetarja e Komisionit për Integrime Evropiane, Blerta Deliu-Kodra, takoi ambasadoren e Kroacisë, Marija Kapitanoviq lexo më shumë
  • E Marte, 13.08.2019Në administratën e Kuvendit dorëzohen 93 nënshkrime për thirrjen e seancës së 22 gushtit lexo më shumë
  • të gjitha lajmet

Kalendari i takimeve

  Të gjitha takimet në kalendar

Vende të lira pune

të gjitha shpalljet