Dokumentet

 Shpalo

Raport i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasëve turq me 29 mars 2018

U publikua: E Hënë, 22.07.2019 
 Shpalo

Raport i shpenzimeve për tremujorin e parë 2019

U publikua: E Marte, 16.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me cilësinë dhe sigurinë e ushqimit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandim për formimin e Komisionit hetimor parlamentar për ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq me dt.29 mars 2018

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me Kartonin e gjelbër dhe anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Byrove të Kartonit të Gjelbër

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sigurinë e fëmijëve në përdorimin e internetit në Kosovë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime lidhur me sistemin informativ shëndetësor dhe sigurimet shëndetësore publike e private në Republikën e Kosovës

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandime për kthimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit në Regjistrin Evropian të Sigurimit të Cillësisë për Arsimin e Lartë (EQAR)

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me dhunën në familje dhe adresimin institucional

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimet lidhur me reduktimet e ashpra të furnizimit me energji elektrike dhe situatën në sektorin energjisë

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rekomandimi lidhur me faturimin e energjisë elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Kosovës.

U publikua: E Enjte, 11.07.2019 
 Shpalo

Rezolutë nr. 06-R-020 për heqjen e monopolit në shërbimin e homologimit të veturave

U publikua: E Marte, 02.07.2019 
 Shpalo

REZOLUTË 06-R-019 Në lidhje me moscaktimin dhe rritjen e pagës minimale në Republikën e Kosovës

U publikua: E Hënë, 03.06.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 28.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr. 06-R-017 për gjenocidin e kryer serb në Kosovë

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

REZOLUTË Nr.06-R-018 Për krijimin e Këndit të Kurajos

U publikua: E Mërkure, 22.05.2019 
 Shpalo

2019_05_20_PYETJET PARLAMENTARE PA PERGJIGJE NE SEANCEN PLENARE ME 16 MAJ 2019

U publikua: E Hënë, 20.05.2019 
 Shpalo

PYETJE PARLAMENTARE PA PERGJIGJE ME SHKRIM A.HOTI 15.04.2019

U publikua: E Premte, 03.05.2019 
 Shpalo

Deklaratë - Vëllezërit Bytyqi

U publikua: E Mërkure, 17.04.2019 
 Shpalo

PYETJET PARLAMENTARE QE NUK MOREN PERGJIGJE NE SEANCE PLENARE ME 12 PRILL 2019

U publikua: E Hënë, 15.04.2019 
 Shpalo

RAPORT PËR PUNËN E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR VITIN 2018

U publikua: E Premte, 12.04.2019 
 Shpalo

Deklaratë e përbashkët e kryetarëve të grupeve parlamentare, për përmirësimin dhe forcimin e sistemit zgjedhor

U publikua: E Enjte, 11.04.2019 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Hënë, 01.04.2019 
 Shpalo

Plani i Punës së Komisionit Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social.

U publikua: E Marte, 26.03.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare per pergjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 26.03.2019 
 Shpalo

Rezoluta nr.06-R-016 pezullimi i aktiviteteve te lojerave te fatit

U publikua: E Premte, 22.03.2019 
 Shpalo

PLATFORMË PËR DIALOGUN MBI MARRËVESHJEN PËRFUNDIMTARE, GJITHËPËRFSHIRËSE DHE LIGJËRISHT TË DETYRUESHME PËR NORMALIZIMIN E MARRËDHËNIEVE MES REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE REPUBLIKËS SË SERBISË

U publikua: E Premte, 08.03.2019 
 Shpalo

Pyetje per pergjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 19.02.2019 
 Shpalo

STRATEGJI E KUVENDIT PËR BASHKËPUNIM NDËRINSTITUCIONAL NË FUSHËN E POLITIKËS SË JASHTME

U publikua: E Premte, 08.02.2019 
 Shpalo

Strategjia për informim dhe komunikim e Kuvendit të Republikës së Kosovës (2019 – 2021)

U publikua: E Premte, 08.02.2019 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 30 Janar 2019

U publikua: E Enjte, 31.01.2019 
 Shpalo

Plani i punës i Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal për vitin 2019

U publikua: E Enjte, 31.01.2019 
 Shpalo

Udhëzimet për plotësimin e formularit për raportim vjetor financiar

U publikua: E Premte, 25.01.2019 
 Shpalo

Formular për Raportim Vjetor Financiar

U publikua: E Premte, 25.01.2019 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR VITIN 2018 - Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

U publikua: E Premte, 18.01.2019 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-015

U publikua: E Marte, 18.12.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-14

U publikua: E Premte, 09.11.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 2 Nëntor 2018

U publikua: E Hënë, 05.11.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 18 Tetor 2018

U publikua: E Hënë, 22.10.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 02.10.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 20 Shtator 2018

U publikua: E Hënë, 24.09.2018 
 Shpalo

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës (Shtator – Dhjetor 2018)

U publikua: E Mërkure, 19.09.2018 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Nezir Çoçaj

U publikua: E Marte, 11.09.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 04.09.2018 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR SESIONIN PRANVEROR 2018 Korrik - Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

U publikua: E Hënë, 03.09.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 23 Korrik 2018

U publikua: E Mërkure, 25.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-13

U publikua: E Mërkure, 18.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 12 Korrik 2018

U publikua: E Hënë, 16.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-12

U publikua: E Marte, 10.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare 5 Korrik 2018

U publikua: E Hënë, 09.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Enjte, 05.07.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-11

U publikua: E Enjte, 05.07.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-006

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-007

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-008

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-009

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-10

U publikua: E Hënë, 11.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-005

U publikua: E Marte, 05.06.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-004

U publikua: E Marte, 05.06.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Premte, 18.05.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 07.05.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-003

U publikua: E Hënë, 07.05.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Mërkure, 18.04.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Marte, 20.03.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Marte, 06.03.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Mërkure, 28.02.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Enjte, 15.02.2018 
 Shpalo

Deklaratë

U publikua: E Premte, 09.02.2018 
 Shpalo

Raporti Financiar për nëntëmujorin e vitit 2017

U publikua: E Marte, 06.02.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-002

U publikua: E Premte, 02.02.2018 
 Shpalo

Rezolutë Nr.06-R-001

U publikua: E Mërkure, 31.01.2018 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 29.01.2018 
 Shpalo

Plani i punës së Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal për 2018

U publikua: E Marte, 23.01.2018 
 Shpalo

RAPORTI I PUNËS PËR VITIN 2017

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Udhëzimet për plotësimin e formularit për raportim vjetor financiar

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Formular për Raportim Vjetor Financiar

U publikua: E Mërkure, 17.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Mërkure, 03.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Mërkure, 03.01.2018 
 Shpalo

Zëvendësim i deputetit

U publikua: E Marte, 19.12.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 18.12.2017 
 Shpalo

Vendim - Për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr.06-V-006

U publikua: E Enjte, 07.12.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare

U publikua: E Hënë, 27.11.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Mërkure, 15.11.2017 
 Shpalo

Pyetje parlamentare për përgjigje me shkrim

U publikua: E Marte, 07.11.2017 
 Shpalo

Vendim për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr.06-V-006

U publikua: E Marte, 31.10.2017 
 Shpalo

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal - Plani i punës së Komisionit për 10-12.2017

U publikua: E Enjte, 26.10.2017 
 Shpalo

Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

U publikua: E Marte, 24.10.2017 
 Shpalo

Vendimi për formimin e 14 komisioneve parlamentare

U publikua: E Mërkure, 04.10.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Pal Lekaj

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Ramush Haradinaj

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetëve që janë zgjedhur pjesë e qeverisë

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Rrustem Berisha

U publikua: E Enjte, 14.09.2017 
 Shpalo

Memorandumi i bashkëpunimit dhe mirëkuptimit në mes të Këshillit Kombëtar Federal të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Kuvendit të Kosovës

U publikua: E Mërkure, 03.05.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Marte, 25.04.2017 

Deklaratë Nr. 003

U publikua: E Mërkure, 05.04.2017 
 Shpalo

Marrëveshja për zbatim (implementim) të projekteve për bashkëpunim teknik

U publikua: E Premte, 10.03.2017 
 Shpalo

REZOLUTË - Lidhur me ndalimin e ish-kryeministrit të Kosovës, z. Ramush Haradinaj, në Francë

U publikua: E Enjte, 09.03.2017 

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Hënë, 06.03.2017 
 Shpalo

Letra dërguar ambasadores së SHBA-ve në OKB

U publikua: E Hënë, 27.02.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Premte, 24.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për FSK

U publikua: E Hënë, 20.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për gjendjen në Shëndetësi

U publikua: E Hënë, 20.02.2017 
 Shpalo

Rezoluta për gjendjen në Arsim

U publikua: E Premte, 10.02.2017 
 Shpalo

Pyetjet e deputetëve që nuk kanë përgjigje në dy seanca plenare

U publikua: E Premte, 20.01.2017 
 Shpalo

Mbledhja e dytë - Deklarata dhe rekomandimet

U publikua: E Enjte, 19.01.2017 
 Shpalo

Rezolutë

U publikua: E Premte, 30.12.2016 
 Shpalo

Pyetje parlamentare (10-25) 10 2016

U publikua: E Hënë, 05.12.2016 
 Shpalo

MARRËVESHJE PËR LLOGARI TË MIRËBESIMIT NË MES TË KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS DHE SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKES

U publikua: E Premte, 02.12.2016 
 Shpalo

Plani Strategjik i Kuvendit të Republikës së Kosovës 2016-2020

U publikua: E Hënë, 21.11.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetit Fadil Demaku

U publikua: E Premte, 11.11.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetit Ramiz Kelmendi

U publikua: E Premte, 11.11.2016 
 Shpalo

Pyetje parlamentare nga seanca plenare datë 28.10.2016

U publikua: E Mërkure, 02.11.2016 
 Shpalo

Rezoluta nr. R-006 për vlerat e UÇK

U publikua: E Premte, 28.10.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Fadil Demaku

U publikua: E Enjte, 27.10.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetit Ramiz Kelmendi

U publikua: E Enjte, 27.10.2016 
 Shpalo

Rezolutë R-005

U publikua: E Enjte, 13.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare - 11 tetor 2016

U publikua: E Mërkure, 12.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare - Driton Çaushi

U publikua: E Mërkure, 12.10.2016 
 Shpalo

Pyetje Parlamentare

U publikua: E Hënë, 03.10.2016 
 Shpalo

Raporti Financiar për tremujorin e parë të vitit 2016

U publikua: E Diel, 11.09.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së

U publikua: E Premte, 02.09.2016 
 Shpalo

Zëvendësimi i deputetes Alma Lama

U publikua: E Mërkure, 31.08.2016 
 Shpalo

Dorëheqja e deputetes Alma Lama

U publikua: E Mërkure, 31.08.2016 
 Shpalo

Katër pyetje parlamentare

U publikua: E Premte, 19.08.2016 
 Shpalo

Memorandum bashkëpunimi

U publikua: E Marte, 16.08.2016 
 Shpalo

14 pyetjet parlamentare

U publikua: E Hënë, 15.08.2016 
 Shpalo

Rregullore Nr. 05/Rr-001 Për mbrojtje nga zjarri

U publikua: E Hënë, 15.08.2016 
 Shpalo

D E K L A R A T Ë

U publikua: E Premte, 05.08.2016 
 Shpalo

5 pytjet parlamentare

U publikua: E Hënë, 18.07.2016 
 Shpalo

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI NË MES KDI DHE KUVENDIT TË KOSOVËS

U publikua: E Mërkure, 06.07.2016 
 Shpalo

MEMORANDUM MIRËKUPTIMI MES KUVENDIT TË KOSOVËS, FONDACIONIT ERSTE DHE OJQ TOKA.pdf

U publikua: E Mërkure, 06.07.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Besnik Bislimi

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Enver Hoxhaj

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

Zevendesimi i deputetit Azem Syla

U publikua: E Marte, 14.06.2016 
 Shpalo

3 dy pyetjet e parlamentarve

U publikua: E Hënë, 13.06.2016 
 Shpalo

Doreheqja e Azem Syles

U publikua: E Mërkure, 08.06.2016 
 Shpalo

2 dy pyetjet e parlamentarve

U publikua: E Marte, 07.06.2016