Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani ka ngushëlluar familjet e dy minatorëve të vdekur nga shembja e dheut në Minierën e Artanës

e martë, 02.06.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!