Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Komisioni për të Drejtat e Njeriut... priti në takim Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca
Komisioni për të Drejtat e Njeriut... priti në takim Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 07.06.2019 12:10

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 06.06.2019 16:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 06.06.2019 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 06.06.2019 09:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 05.06.2019 16:43

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 04.06.2019 10:57

  Kryesia e Kuvendit