Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët
Kusari-Lila në Kongresin Amerikan - kërkon njohjen e Kosovës nga shtetet që ende se kanë bërë një gjë të tillë
Kusari-Lila në Kongresin Amerikan - kërkon njohjen e Kosovës nga shtetet që ende se kanë bërë një gjë të tillë

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 16.07.2019 15:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.07.2019 15:05

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 16.07.2019 15:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 21:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 21:07

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 15.07.2019 17:02

  Kryesia e Kuvendit