Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Rexhep Selimi

Rexhep Selimi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 15.03.1971 në Aqarevë
  • I martuar

Arsimimi

  • U.P. F. Filologjik

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet i legjislaturës së katërt dhe legjislaturës së pestë të Kuvendit të Kosovës,
  • Anëtar i Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Kodra e Diellit – zp. 16/1 Prishtinë

Telefoni

  • 044 111 181