Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Adem Mikullovci

Adem Mikullovci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • I lindur më 21.12.1937 në Vushtrri
  • I martuar

Arsimimi

  • Shkolla e lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Pensioner

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Turke, Serbe

Adresa

  • Bërnicë e Epërme

Telefoni

  • 044 626 248