Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Driton Çaushi

Driton Çaushi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PSD

Partia

 • Partia Socialdemokrate (PSD)

Të dhëna personale

 • I lindur më 11.10.1978 në Gjakovë
 • I pamartuar

Arsimimi

 • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Deputet në Kuvendin e Kosovës,
 • Asistent në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë - Universiteti "Hasan Prishtina"

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze, Gjermane, Serbe

Adresa

 • Rr. “Urim Rexha” Nr. 218 – Gjakovë, 50000, Kosovë

Telefoni

 • 044 236 828