Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Ismajl Kurteshi

Ismajl Kurteshi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

 • I lindur më 15.02.1952 në Gjilan
 • I martuar

Arsimimi

 • Fakulteti

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Profesor,
 • Drejtor i Arsimit,
 • Kryetar Komune,
 • Deputet

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbe

Adresa

 • Rr. “Vllezrit Maliq” Nr. 167 - Gjilan

Telefoni

 • 044 132 052