Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Arbërie Nagavci

Arbërie Nagavci

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

 • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

 • E lindur më 29.03.1970 në Gjakovë
 • E martuar

Arsimimi

 • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Drejtoreshë e shkollës,
 • Drejtoreshë e Arsimit në Komunën e Prishtinës,
 • Konsulente për Arsim në programe të ndryshme,
 • Bashkëpuntore profesionale

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze

Adresa

 • Rr. “Bedri Shala”, Lagjia e Muhaxherëve - Prishtinë

Telefoni

 • 045 203 452