Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Fitore Pacolli - Dalipi

Fitore Pacolli - Dalipi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

Partia

  • Lëvizja VETËVENDOSJE! (VV)

Të dhëna personale

  • E lindur më 27.04.1982 në Prishtinë
  • E martuar

Arsimimi

  • Kandidat për Phd - Doktoraturë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Udhëheqëse e komitetit për politikë të jashtme në Lëvizjen Vetëvendosje

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze

Adresa

  • Rr. “Shaqir Igrishta”, Mati 1, Hyrja IV, Kati 11, Nr.52, Kompleksi “Tregtia”

Telefoni

  • 044 366 646