Lajmet e fundit

Urim i kryeparlamentares Osmani, me rastin e Ditës së Kushtetutës

e enjte, 09.04.2020

Osmani: Beteja e Koshares ka krijuar një datë historike për brezat që vijnë

e enjte, 09.04.2020

Kryetarja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, dr. Vjosa Osmani priti në takim ambasadorin italian Nicola Orlando

e enjte, 09.04.2020

Osmani: Kushtetuta e Kosovës rrumbullakësim i përpjekjeve për shtetin

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!