Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Nait Hasani

Nait Hasani

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • PDK

Partia

 • Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 15.09.1965 në Randobravë
 • I martuar

Arsimimi

 • Albanolog

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Kryetar i Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sport
 • Kryetar i Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Mjedis e Planifikim Hapësinor

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbe - pak

Adresa

 • Randobravë – PRIZREN

Telefoni

 • 044 255 554