Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Periudha e gjashtë Legjislative (03.08.2017 - 22.08.2019)

Muharrem Nitaj

Muharrem Nitaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 10.12.1960 në Deçan
 • I martuar

Arsimimi

 • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Anëtar i komisionit për Siguri,
 • Anëtar i komisionit të Financave Publike

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Angleze; Serbo-Kroate

Adresa

 • Rr.

Telefoni

 • 045 904 000