Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Teuta Haxhiu

Teuta Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

  • E lindur më 06.10.1968 në Lumëbardh - DEÇAN
  • E martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Zëvendës kryetare e parë komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrsi
  • Anëtare komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të pagjetur, dhe Peticione

Telefoni

  • 044 857 870