Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Rasim Selmanaj

Rasim Selmanaj

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 08.03.1963 në Gllogjan
 • I martuar

Arsimimi

 • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Anëtar komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
 • Anëtar komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Serbo-Kroate

Telefoni

 • 049 800 300