Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

  • E Mërkure, 24.04.2019 11:00
  • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
  •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shyrtimi i Raportit vjetor i Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2018;
3. Shqyrtimi i Raportit vjetor i Akademisë së Drejtësisë për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Raporteve të Komisioneve Kryesore për Projektligjin nr. 06/L-101 për të Drejtën Ndërkombëtare Private;
5. Shqyrtimi i kërkesës së deputetit z. Bilall Sherifi për Interpretimin e nenit 40 të Rregullores së Kuvendit;
6. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
  •  

    Mbledhja e komisionit

    E Mërkure, 24.04.2019 11:00
     

Kontaktet

 
Visar Krasniqi Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 637; 045 386 999
 
 
Mirlinda Kolgeci Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 605; 044 973 651
 
 
Fatbardha Boletini Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 634; 045 359 359