Komisionet

Komisioni për Integrime Evropiane

 • E Enjte, 18.07.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim me z. Riccardo Serri -zëvendës Shef i Zyrës së BE-së në Kosovë, lidhur me Raportin për Vendin për vitin 2019;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-130 për produktet biocide, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;
4. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 15.07.2019 13:00
 • Takim i Komisionit Salla: C 405
 •  

Komisioni për Integrime Evropiane, në bashkëpunim me Projektin e GIZ-it "Mbështetje për Procesin e Integrimit Evropian në Kosovë", mban takim lidhur me zgjedhjet e fundit në Parlamentin Evropian.

Prezent do të jetë edhe gazetari Augustin Palokaj, i cili, në cilësinë e ekspertit të angazhuar nga projekti i GIZ-it, do të flasë për temën e takimin.

Vendi: Salla 405

Koha: 13:00

 

 • E Premte, 12.07.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 18.06.2019;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-161 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evroipan - e ftuar znj. Dhurata Hoxha- Ministre e Integrimit Evropian;
4. Të ndryshme.

 

 

 • E Marte, 18.06.2019 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 31.05.2019;
3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-100 për mbrojtjen e ajrit nga ndotja, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;
4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-075 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.03/L-176 për hetim parlamentar, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;
5. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 31.05.2019 14:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.05.2019;
3. Diskutim me znj. Dhurata Hoxha- Ministre e Integrimit Evropian lidhur me Raportin për Vendin për vitin 2019;
4. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-131 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko -Social, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Adelina Demolli Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 632; 044 296 174
 
 
Safet Beqiri Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 640; 044 705 982
 
 
Ahtere Loxha Pozita: Zyrtare e lartë e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 617; 044 421 818
 
 
Florent Mehmeti Pozita: Zyrtar i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 606; 044 189 968