Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Marte, 26.02.2019 14:00
 • Mbledhje e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 25.1.2019, 4.2.2019 dhe 11.2.2019;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë z. Besim Beqaj;
4. Të ndryshme.

 • E Hënë, 11.02.2019 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 25.1.2019 dhe 4.2.2019;
3. Takim i Komisionit me laborantët e FSHMN-së Departamenti i Kimisë;
4. Të ndryshme.

 • E Hënë, 04.02.2019 13:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

 1. Miratimi i rendit të ditës;
 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 24.1.2019, 25.1.2019 dhe 28.1.2019;
 3. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligjin nr.06/L-119 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 2004/22 për Kinematografinë;
 4. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligjin nr.06/L-120 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-065 për të drejtat e autorit dhe të drejtat e përafërta;
 5. Shqyrtimi i raportit me rekomandime për Projektligjin nr.06/L-121 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-097 për Bibliotekat;
 6. Të ndryshme.
 • E Hënë, 28.01.2019 14:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 17.12.2018 dhe 15.1.2019;
3. Miratimi i raportit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për vitin 2019;
5. Të ndryshme.

 • E Premte, 25.01.2019 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim i Komisionit me anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë të AKA;
3. Të ndryshme.

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640