Komisionet

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Premte, 19.07.2019 10:00
 • Dëgjim publik Salla:
 •  

Në hotel Sirius

RENDI I DITËS

Dëgjim Publik për Projektligjin e Punës

 

 • E Mërkure, 17.07.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit për Inspektoratin e Punës;
3. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 10.07.2019 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 18.06.2019;
3. Takim me Dr. Ilirjana Bajraktari eksperte e sistemeve dhe politikave shëndetësore;
- Tema: Politikat shëndetësore në nivel vendi
4. Diskutim për mbajtjen e dëgjimit publik për Projektligjin e punës;
5. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 26.06.2019 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla.
- Furnizimi me barna nga lista esenciale dhe furnizimi me pajisje medicinale.
- Vonesat në procedimin e Projektligjeve .
- Funksionalizimi i Sistemit të Informimit Shëndetësor.
- Informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.
3. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 18.06.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 17.05.2019 dhe 23.05.2019;
3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili,
- Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla.
- Informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.
4. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko-Social
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309