Komisionet

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës

 • E Enjte, 11.07.2019 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1.Miratimi i rendit të ditës;
2.Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 05.04.2019, 23.04.2019, 17.05.2019 dhe 28.05.2019;
3.Raportimi i Ministrit të Punëve të Punëve të Brendshme, z.Ekrem Mustafa;
4.Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.05/L-015 për Letërnjoftim;
5.Të ndryshme.

 

 • E Marte, 11.06.2019 10:00
 • Tryezë pune Salla: C 405
 •  

Rendi i ditës:

Integrimi i shtetasve kosovar dhe familjarëve të tyre të kthyer nga lufta në Siri; Sfidat e Sigurisë dhe konsekuencat ligjore.

 

 • E Marte, 28.05.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i propozimit për ri-shpalljen e konkursit për zgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi;
3. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 17.05.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 27.03.2019;
3. Shqyrtimi i Raportit të Panelit përzgjedhës për Komisionerin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi;
4. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 23.04.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 08.03.2019;
3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale për vitin 2018:
4. Shqyrtimi i nismës legjislative për Komisionerin parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Kryetare

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e parë

  Grupi:

 • Zëvendëskryetare e dytë

  Grupi:

Anëtarët Grupi

Kontaktet

 
Nur Çeku Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 603;
 
 
Zare Aliu Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 628; 044 454 891