Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

 • E Premte, 05.07.2019 14:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,

2. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga grupi punues,

3. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 24.06.2019 13:00
 • Takim i komisionit Salla: C 301
 •  

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, për nder të ditës Nacionale të Komunitetit Egjiptian - 24 qershorit, organizon takim me përfaqësueset e grave të këtij komuniteti.


Tema: Pozita e Gruas së Komunitetit Egjiptian dhe perspektiva e saj

AGJENDA


13.00-13:05 Znj. Duda Balje, hapja e takimit,

13:05-13:15 Z. Veton Berisha, Deputet nga Komuniteti Egjiptian,

13:15-13:25 Z. Kadri Veseli, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës,

13:25-13:35 Znj. Mexhide Mjaku-Topalli, Kryetare e Grupit të Grave Deputete,

13:35-13:45 Znj. Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimit Evropian,

13:45-13:55 Znj. Dijana Zhiviq, Ministre e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural,

13:55-14:05 Znj. Adriana Hoxhiq, Ministre e Administrimit të Pushtetit Lokal,

14:05-14:15 Z. Hilmi Jashari, Avokat i Popullit,

14:15-14:25 Përfaqësuesja e grave të Komunitetit egjiptian,

14:25-14:40 Diskutim i hapur.

 

 

 • E Hënë, 24.06.2019 10:00
 • Hapje e fushatës sensibilizuese "Papuqja është për tu vesh, jo për të godit" Salla:
 •  

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, në bashkëpunim me OJQ-në "Syri i Vizionit", do të organizojnë hapjen e fushatës sensibilizuese "Papuqja është për tu vesh, jo për të godit".

Ky aktivitet realizohet nga ora 10:00 - 12:00, nëpërmjet marshimit prej Kuvendit të Kosovës deri në sheshin "Zahir Pajaziti", Prishtinë.

 

 • E Marte, 11.06.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,

2. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga grupi punues,

3. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 07.06.2019 14:00
 • Takim i Komisionit Salla: N 10
 •  

Takim i Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me znj. Erinda Ballanca - Avokate e Popullit të Shqipërisë.

 

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924