• E Mërkure, 15.05.2019 09:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 08.05.2019
3. Miratimi i draft-raportit të Komisionit
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 10.05.2019 12:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 26.04.2019
3. Shqyrtimi i draft-raportit të Komisionit
4. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 08.05.2019 09:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 23.04.2019
3. Intervistim i drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni, dhe ish Drejtorit të AKI-së, z. Driton Gashi;
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 03.05.2019 12:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: C 203
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 23.04.2019
3. Intervistim i drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni
4. Të ndryshme.

 

 • E Premte, 26.04.2019 13:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

R e n d i i d i t ë s:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Intervistimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi
3. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera