Komisionet

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë

 • E Marte, 07.05.2019 11:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb

 

 • E Enjte, 02.05.2019 14:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,

2. Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

 

 • E Marte, 23.04.2019 14:30
 • Mbledhja e komisionit Salla: N 10
 •  

Rendi i ditës:

1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

 

 • E Enjte, 18.04.2019 10:00
 • Mbledhja e komisionit Salla: N204
 •  
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 • Grupi:

 • Grupi:

 • Grupi:

Anëtarët Grupi