Lajmet e fundit

 • E Enjte, 19.10.2017

  Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  U bë tërheqja e shortit lidhur me Auditimin e Raporteve Vjetore Financiare dhe Raportet e deklarimit financiar të fushatës, së subjekteve politike, për vitet 2013, 2014, 2015, dhe 2016 lexo më shumë

 • E Mërkure, 18.10.2017

  Nga mbledhja Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  Tri raporte vjetore të institucioneve të pavarura u proceduan për shqyrtim në seancë plenare lexo më shumë

 • E Mërkure, 18.10.2017

  Nga mbledhja e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Persona të Zhdukur dhe Peticione

  Deri më tani janë mbledhur gjithsejtë 1.550 kërkesa nga persona paraplegjikë dhe tetraplegjikë dhe se pas shqyrtimit të kërkesës nga Komisioni i Posaçëm deri tani lëshuar janë lëshuar 150 kartela identifikuese, në emër të këtyre personave. Ka disa paqartësi dhe kundërthënie në lidhje me disa ligje që kanë të bëjnë me shfrytëzuesit e ... lexo më shumë