Lajmet e fundit

E Enjte, 06.12.2018

  • Nga seanca plenare e Kuvendit

    lexo më shumë

  • Kryetari Veseli takoi homologen e tij të Iowa-s, Linda Upmeyer dhe drejtues tjerë të këtij shteti

    lexo më shumë

  • GGD-ja solidarizohet me fushatën e Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas

    lexo më shumë