Lajmet e fundit

E Premte, 08.03.2019

  • Nga mbledhja e Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së

    lexo më shumë

  • Komisioni për Arsim... takoi një delegacion nga Universiteti i Indianas të SHBA-së

    lexo më shumë

  • Delegacioni i Kuvendit të Kosovës është duke marrë pjesë në Sesionin e dhjetë Parlamentar të grave, që po mbahet në Parlamentin e Republikës së Malit të Zi

    lexo më shumë