Lajmet e fundit

E Hënë, 18.03.2019

  • Kryeparlamentari Veseli takon dhe i jep mbështetje të plotë Kombëtares së Kosovës në futboll

    lexo më shumë

  • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e hënë, 18 mars 2019

    lexo më shumë

  • Kryeparlamentari Veseli kritikon ashpër abuzimin e njerëzve të pushtetshëm për emërimet politike në pozita të institucioneve të pavarura

    lexo më shumë