Lajmet e fundit

E Hënë, 25.03.2019

 • Agjenda e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, për ditën e martë, 26 mars 2019

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli takoi familjarët e heronjve Idriz Seferi, Shaban Polluzha, Marie Sllaku dhe Ismail I. Thaqi

  lexo më shumë

 • Veseli: Dhuna ndaj fëmijëve dhe ndaj grave nuk duhet toleruar asnjëherë

  lexo më shumë

 • Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

  lexo më shumë

 • Nën organizimin e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, barazi gjinore, persona të pagjetur dhe peticione dhe në bashkëpunim me organizatat

  lexo më shumë

 • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike vizitoi Njësinë Qendrore Harmonizuese

  lexo më shumë

 • Njoftim nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut...

  lexo më shumë