Lajmet e fundit

E Premte, 29.03.2019

 • Veseli: Kosova do të jetë qendër e inovacionit në Ballkan

  lexo më shumë

 • Nga vizita e anëtarëve të Komisionit për Legjislacion… në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë

  lexo më shumë

 • Mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

  lexo më shumë

 • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, për ditën e premte, 29 mars 2019

  lexo më shumë