Lajmet e fundit

E Marte, 09.04.2019

  • Agjenda mediale e kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 10 prill 2019

    lexo më shumë

  • Veseli: Kosharja është simbol i bashkimit tonë për liri

    lexo më shumë

  • Kosova bëhet anëtare e Bordit drejtues të Rrjetit Global Parlamentar të Bankës Botërore dhe Fondit Monetar Ndërkombëtar

    lexo më shumë