Lajmet e fundit

E Marte, 14.05.2019

 • Nga punimet e seancës së jashtëzakonshme

  lexo më shumë

 • Veseli: Kriminelët serbë nuk do të mund t’i ikin drejtësisë

  lexo më shumë

 • Veseli: Gjykata për krimet serbe është e pashmangshme dhe do të ndodhë

  lexo më shumë

 • Kryeparlamentari Veseli priti në takim delegacionin amerikan të Lutjeve të Mëngjesit

  lexo më shumë

 • Veseli: Muze për gjenocidin, në mënyrë që krime të tilla të mos përsëriten

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Buxhet dhe Financa

  lexo më shumë

 • Grupi Parlamentar i Miqësisë Kosovë-Zvicër po qëndron në Bernë

  lexo më shumë