Lajmet e fundit

E Premte, 07.06.2019

 • Veseli: Nga autostradat duhet të kalojmë tek investimet për zhvillimin e ekonomisë përmes ndërmarrësve dhe inovatorëve

  lexo më shumë

 • Nënkryetari Haliti takoi Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

  lexo më shumë

 • Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  lexo më shumë

 • Nga dëgjimi publik i Komisionit për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

  lexo më shumë

 • Komisioni për të Drejtat e Njeriut... priti në takim Avokatin e Popullit të Shqipërisë, Erinda Ballanca

  lexo më shumë