Lajmet e fundit

E Marte, 18.06.2019

 • Nga mbledhja e Komisionit për Integrime Evropiane

  lexo më shumë

 • Përfundon afati i aplikimit për zgjedhjen e Komisionerit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

  lexo më shumë

 • Dëgjim publik i Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  lexo më shumë