Lajmet e fundit

E Marte, 25.06.2019

 • Komisioni për Arsim dhe ai për Administratë Publike, mbajtën mbledhje të përbashkët

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik...

  lexo më shumë

 • Nga mbledhja e Komisionit për Arsim...

  lexo më shumë

 • Seancë degjimore në Parlamentin italian për krimet e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë

  lexo më shumë