Lajmet e fundit

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 26 dhjetor 2018

E Marte, 25.12.2018
Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në takimin koordinues për Dialogun Kosovë-Serbi.

Të ftuar: Presidenti Hashim Thaçi, Kryeministri Ramush Haradinaj, Ekipi Negociator, si dhe përfaqësuesit e grupeve parlamentare nga opozita, LDK dhe VV.

Vendi: Salla C 301

Koha: 10:00

Jeni të mirëseardhur!

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e mërkurë, 26 dhjetor 2018