Lajmet e fundit

Sot, Komisioni për Shëndetësi viziton QKUK-në

E Mërkure, 26.12.2018
Sot, më 26. 12. 2018, në orën 12;00, Komisioni parlamentar për Shëndetësi Punë dhe Mirëqenie Sociale, do të realizoj një vizitë pune në QKUK, me ç ‘rast do takojë edhe Këshillin Grevist në Qendrën Klinike Universitare.