Lajmet e fundit

Mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Mërkure, 26.12.2018
Në mbledhjen e sotme, Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale shqyrtoi dhe miratoi projektbuxhetin për vitin 2019, sektorin e Shëndetësisë dhe mirëqenies Sociale si dhe dy amandamente lidhur me zgjerimin e hapësirave të Klinikës mjekësore të Onkologjisë si dhe blerjen e aparaturave mjekësore për këtë klinikë.

Mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale