Lajmet e fundit

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e enjte, 27 dhjetor 2018

E Mërkure, 26.12.2018
Kryeparlamentari Kadri Veseli merr pjesë në takimin e radhës koordinues për Dialogun Kosovë-Serbi.

Të ftuar: Presidenti Hashim Thaçi, Kryeministri Ramush Haradinaj, Ekipi Negociator, përfaqësuesit e grupeve parlamentare nga opozita, LDK dhe VV, ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe përfaqësues të Zyrës së BE-së në Kosovë.

Vendi: Salla C 301

Koha: 10:00

Jeni të mirëseardhur!

Agjenda mediale e Kryetarit të Kuvendit të Kosovës për ditën e enjte, 27 dhjetor 2018