Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Premte, 06.10.2017 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës :


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Mbledhja konstituive e Komisionit;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali