Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 17.10.2017 13:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Diskutim lidhur me planin e punës së Komisionit;
3. Propozimi i anëtarit në Komisionin Qeveritar për Njohjen e Statusit të ish të Dënuarve dhe ish të Përndjekurve Politikë;
4. Diskutim lidhur me zgjedhjen e tre anëtarëve të Këshillit Prokurial të Kosovës;
5. Formimi i grupit punues për rregulloren e Kuvendit;
6. Formimi i grupit punues për mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit;
7. Shqyrtimi raportit vjetor i punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2016;
8. Shqyrtimi raportit vjetor i punës së Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2016;
9. Të ndryshme.

 

Procesverbali