Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Enjte, 01.02.2018 13:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Organizimi i konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
2. Të ndryshme.

 

Procesverbali