Kalendari i takimeve dhe i seancave

Tryezë

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media

E Hënë, 05.02.2018 10:00 në sallën N-506

Rendi i ditës :

Tryezë lidhur me nismëm ligjore për hartimin e Projektligjit për RTK-në.