Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë Plenare

E Enjte, 08.02.2018 10:00

Rendi i ditës

1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

2. Koha për pyetje parlamentare,

3. Miratimi i procesverbalit nga seancat e mëparshme,

4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 04/L-219 për të huajt,

5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për mbrojtje nga rrezatimi dhe siguri bërthamore,

6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për pajisjet nën presion,

7. Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Shërbimin Gjeologjik të Kosovës,

8. Debat parlamentar, sipas kërkesës së Grupit Parlamentar të Lëvizjes “Vetëvendosje” lidhur me dënimin e disa aktivistëve të këtij subjekti politik,

9. Interpelanca e kryeministrit të Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së GP të Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe GP të Lëvizjes “Vetëvendosjes” lidhur me Vendimin e Qeverisë së Kosovës nr. 04/20, datë 20. 12. 2017 për rritjen e pagave të anëtarëve të Kabinetit qeveritar, Vendimin nr. 05/24, datë 12. 1. 2018, për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin pagë nga Buxheti i Kosovës, si dhe Vendimin nr. 15/24, datë 12. 1. 2018 për lartësinë e pagesës mujore për familjet në Skemën e Ndihmave Sociale,

10. Debat parlamentar, sipas kërkesës së nënkryetarit të Kuvendit, z. Kujtim Shala dhe gjashtë (6) deputetëve nënshkrues lidhur me raportin e 100 ditëve të punës të Qeverisë së Republikës të Kosovës,

11. Shqyrtimi i rekomandimeve të Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione në lidhje me faturimin e energjisë elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Republikës së Kosovës,

12. Shqyrtimi i rekomandimit të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrësi për ratifikimin e nëntë (9) anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë,

13. Shqyrtimi i raportit vjetor të performansës së Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2016,

14. Shqyrtimi i raportit për gjendjen e mjedisit në Kosovë për vitin 2016.

ProcesverbaliTranskripti

Votimi elektronik

pika 4
pika 5
pika 6
pika 7
pika 8
pika 11
pika 13