Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 07.02.2018 11:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Raportimi i ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Shyqeri Bytyqi, lidhur me çështjen e nostrifikimit të diplomave dhe zbatimin (mos zbatimin) Marrëveshjes për njohjen e diplomave ndërmjet Kosovës dhe Serbisë
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit,
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali