Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Hënë, 12.02.2018 11:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës ,
2. Miratimi i Procesverbaleve të komisionit, të mbajtur më 29 dhe 30 janar 2018,
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për veprimtaritë hidrometeorologjike,,
4. Nisma legjislative për Projektligjin për kompleksin memorial "Adem Jashari" në Prekaz,,
5. Të ndryshme.