Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 14.02.2018 14:15 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Raportim në Komision - i ftuar Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reqica,

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit,

3. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga Grupi Punues i Komisionit,

4. Të ndryshme.

 

Procesverbali