Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 17.04.2019 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Diskutim në Komision lidhur peticionin e Kryesisë së Federatës së Sindikatave të Pavarura Elekktrokosova (FSPE) për moszbatimin e vendimeve të Gjykatës për kthimin e punëtorëve në punë.
Të ftuar:
z. Valdrin Lluka - ministër i Zhvillimit Ekonomik,
z. Hilmi Jashari - Avokat i Popullit,
Përfaqësuesit e KEDS-it, dhe
Përfaqësuesit e FSPE-së.

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali