Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

E Enjte, 02.05.2019 12:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 18.4.2019,
3. Raportimi i Z. Fatmir Matoshi, Ministër i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, lidhur me hidrocentralet dhe problemet tjera mjedisore;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali